Actueel nieuws

Waarom Mico-Light?

7 Goede redenen om te kiezen voor Mico-Light


Onze volspectrumlampen benaderen daglicht tot in perfectie. Ze geven zelfs UV-A en UV-B af! Dat brengt veel positieve effecten met zich mee. Er zijn maar liefst zeven redenen om te kiezen voor volspectrumlampen van Mico-Light!


1. Bevordering van de gezondheid: Onze volspectrumlampen bevorderen de gezondheid. Ze geven UV-A en UV-B af, dat nodig is voor de aanmaak van calcium en vitamine D.
Slaapstoornissen, hoofdpijn, onpasselijkheid en depressiviteit komen minder voor.
Bovendien voelt iedereen zich prettig in natuurlijk daglicht. Daardoor zijn de lampen ook goed voor het welbevinden van zowel mens als dier.
2. Verbeterd dierenwelzijn: Vee in stallen en huisdieren hebben ook baat bij onze volspectrumlampen. Ook zij hebben minder last van ziektes en voelen zij zich prettiger. Vee in stallen zal beter en meer produceren.
3. Constrastverhogend: Contrasten, details en kleurverschillen zijn onder onze volspectrumlampen beter te zien dan onder een traditionele TL-buis. Waarnemen en kijken zal minder inspannend zijn, omdat de oogtaak ontlast wordt. Ook komt schaduwwerking nauwelijks voor.
4. Betere concentratie en verhoogde productie: Mensen concentreren zich beter, maken minder fouten en zien zoals gezegd meer contrasten en details, zowel thuis als op de werkvloer.
5. Lager ziekteverzuim: Met onze volspectrumlampen zal de vermoeiheid en stress afnemen. Ook worden onder andere slaapstoornissen, hoofdpijn en depressiviteit tegen gegaan. Dit zal uiteraard een gunstig effect hebben op het ziekteverzuim op de werkvloer.
6. Duurzaam: Onze volspectrumlampen gaan gemiddeld 2 tot 3 keer langer mee dan een normale spaarlamp of TL-buis.
7. Gebruiksvriendelijk: De volspectrumlampen van MicoLight zijn verkrijbaar als spaarlamp of als TL-buis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en passen daardoor in nagenoeg alle bestaande verlichtingsarmaturen. Daardoor zijn er geen speciale aanpassingen nodig.

Armaturen
Wie tevens kiest voor de hoogfrequent voorgeschakelde TL-armaturen van Mico-Light heeft nog meer redenen om te kiezen voor onze volspectrumlampen:

  • De lampen gaan nog langer mee.
  • De lampen zijn efficient. Daardoor hebben ze een groen energielabel B.
  • De lampen geven nog rustiger licht.


Meer weten?
Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!