Actueel nieuws

Wellnesscentra en beautysalons

Mico-Light in het wellnesscentrum en de beautysalon


In wellnesscentra en beautysalons is licht belangrijk. De volspectrumlampen van Mico-Light zijn hier dan ook helemaal op hun plaats. Medewerkers zien kleuren en details tijdens de behandelingen optimaal, terwijl de klanten zich prettig zullen voelen onder het natuurlijk aandoende licht.

De belangrijkste voordelen van onze lampen in wellnesscentrums en beautysalons zijn:

  • Betere waarneming: Contrasten, details en kleuren zijn onder onze volspectrumlampen beter te zien dan onder een traditionele TL-buis. Waarnemen en kijken zal ook minder inspannend zijn, omdat de oogtaak ontlast wordt.
  • Betere concentratie: De medewerkers concentreren zich beter, maken minder fouten en zien meer contrasten en details.
  • Prettig: Klanten zullen zich prettiger voelen dankzij de volspectrumlampen van Mico-Light. Het licht heeft een rustgevend effect en helpt mee de klant te laten ontspannen.
  • Lager ziekteverzuim: Met onze volspectrumlampen zal de vermoeiheid en stress afnemen. Ook worden onder andere slaapstoornissen, hoofdpijn en depressiviteit tegen gegaan. Dit zal uiteraard een gunstig effect hebben op het ziekteverzuim.
  • Hogere productiviteit: Dankzij het beter kunnen zien van details, de hogere concentratie en het lagere ziekteverzuim zal de productiviteit toenemen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de toepassingen en verdere mogelijkheden van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!