Actueel nieuws

Werkplaatsen en fabrieken

Mico-Light in de werkplaats en in de fabriek


De volspectrumlampen van Mico-Light zijn ideaal in werkplaatsen en fabrieken. Medewerkers zullen profijt hebben van de contrastverhogende eigenschappen van de lampen.
 
De belangrijkste voordelen van onze lampen in werkplaatsen en fabrieken zijn:

  • Betere waarneming: Contrasten, details en kleurverschillen zijn onder onze volspectrumlampen beter te zien dan onder een traditionele TL-buis. Afwijkingen en kleine onderdelen zijn beter te zien. Waarnemen en kijken zal ook minder inspannend zijn, omdat de oogtaak ontlast wordt.
  • Betere concentratie: De medewerkers concentreren zich beter, maken minder fouten en zien meer contrasten en details.
  • Lager ziekteverzuim: Met onze volspectrumlampen zal de vermoeiheid en stress afnemen. Ook worden onder andere slaapstoornissen, hoofdpijn en depressiviteit tegen gegaan. Dit zal uiteraard een gunstig effect hebben op het ziekteverzuim.
  • Hogere kwaliteit: Dankzij het beter kunnen zien van details en de hogere concentratie zal de kwaliteit van het werk toenemen.
  • Hogere productiviteit: Dankzij het beter kunnen zien van details, de hogere concentratie en het lagere ziekteverzuim zal de productiviteit toenemen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de toepassingen en verdere mogelijkheden van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!