Actueel nieuws

Magazijnen en opslagruimtes

Mico-Light in het magazijn en de opslagruimte


Magazijnen en opslagruimtes zijn doorgaans ruimtes waar weinig daglicht komt. Wel wordt in veel situaties verlangd dat de medewerkers zaken als artikelcodes en aanwijzingen op de dozen duidelijk zien en lezen. De lampen van Mico-Light kunnen dan een goede hulp zijn.

De belangrijkste voordelen van onze lampen in magazijnen en opslagruimtes zijn:

  • Betere waarneming: Contrasten, details en kleurverschillen zijn onder onze volspectrumlampen beter te zien dan onder een traditionele TL-buis. Afwijkingen en kleine onderdelen zijn beter te zien. Waarnemen en kijken zal ook minder inspannend zijn, omdat de oogtaak ontlast wordt.
  • Betere concentratie: De medewerkers concentreren zich beter, maken minder fouten en zien meer contrasten en details.
  • Lager ziekteverzuim: Met onze volspectrumlampen zal de vermoeiheid en stress afnemen. Ook worden onder andere slaapstoornissen, hoofdpijn en depressiviteit tegen gegaan. Dit zal uiteraard een gunstig effect hebben op het ziekteverzuim.
  • Hogere kwaliteit: Dankzij het beter kunnen zien van details en de hogere concentratie zal de kwaliteit van het werk toenemen.
  • Hogere productiviteit: Dankzij het beter kunnen zien van details, de hogere concentratie en het lagere ziekteverzuim zal de productiviteit toenemen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de toepassingen en verdere mogelijkheden van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!