Actueel nieuws

Kantoren

Mico-Light op kantoor


De volspectrumlampen van Mico-Light zijn perfect voor op kantoren. Medewerkers hebben veel baat bij de lampen.

De belangrijkste voordelen van onze lampen op kantoren zijn:

  • Betere waarneming: Contrasten, details en kleuren zijn onder onze volspectrumlampen beter te zien dan onder een traditionele TL-buis. Waarnemen en kijken zal ook minder inspannend zijn, omdat de oogtaak ontlast wordt.
  • Betere concentratie: De medewerkers concentreren zich beter, maken minder fouten en zien meer contrasten en details.
  • Minder oogbelasting: De oogbelasting zal dankzij onze volspectrumlampen een stuk lager zijn. Vooral mensen die dagelijks met een computer werken of andere inspannende oogtaak hebben tijdens het werk profiteren van de lampen van Mico-Light.
  • Lager ziekteverzuim: Met onze volspectrumlampen zal de vermoeiheid en stress afnemen. Ook worden onder andere slaapstoornissen, hoofdpijn en depressiviteit tegen gegaan. Dit zal uiteraard een gunstig effect hebben op het ziekteverzuim.
  • Hogere productiviteit: Dankzij de hogere concentratie en het lagere ziekteverzuim zal de productiviteit toenemen.

Inspirerend: Stel dat op een kantoor 40 personen werkzaam zijn. Door het gebruik van volspectrumlampen van Mico-Light is elke medewerker gemiddeld 10 minuten per dag meer productief. Dat zijn in totaal ruim 6,5 productieve uren per dag extra.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de toepassingen en verdere mogelijkheden van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!