Actueel nieuws

Verzorgings- en bejaardentehuizen

Mico-Light in het verzorgings- en bejaardentehuis


Onze volspectrumlampen komen tot hun recht in verzorgings- en bejaardentehuizen. De bewoners zullen profiteren van het prettige licht. Het werkt rustgevend, men kijkt en leest met minder inspanning en het bevorderd de gezonheid. En daar profiteren meteen ook de medewerkers van!

De belangrijkste voordelen van onze lampen in verzorgings- en bejaardentehuizen zijn:

  • Verhoogd welzijn: Bewoners zullen zich prettiger voelen dankzij de volspectrumlampen van Mico-Light. Het licht heeft een rustgevend effect, kijken en lezen kost minder inspanning en het licht bevorderd de gezondheid en weerstand. Daarom werd het product al in 1983 in de VS officieel als geneesmiddel erkent, omdat het natuurlijk aandoende licht veel klachten bij patiënten oplost. 
    Betere concentratie: De medewerkers concentreren zich beter, maken minder fouten en zien meer contrasten en details.
  • Betere waarneming: Doktoren en verplegend personeel zullen dankzij de natuurgetrouwe weergave van kleuren en details bij diagnoses en controles veel baat hebben van onze volspectrumlampen. Zij kunnen zonder gelig licht en zonder vertekeningen betere waarnemingen doen.
  • Lager ziekteverzuim: Met onze volspectrumlampen zal de vermoeiheid en stress afnemen. Ook worden onder andere slaapstoornissen, hoofdpijn en depressiviteit tegen gegaan. Dit zal uiteraard een gunstig effect hebben op het ziekteverzuim onder de medewerkers.
  • Hogere productiviteit: Dankzij de hogere concentratie en het lagere ziekteverzuim zal de productiviteit toenemen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de toepassingen en verdere mogelijkheden van onze producten? Gebruik het menu om voorbeelden van Mico-Light op de werkplek te zien. Of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!