Actueel nieuws

Aquariums

Mico-Light boven het aquarium


Uw aquarium zal nooit meer hetzelfde zijn als u volspectrumlampen van Mico-Light gebruikt. Mico-Light brengt natuurlijk daglicht in uw aquarium. Zo komen kleuren van uw vissen en planten echt tot leven! Tevens dragen ze bij aan een gezonde leefomgeving voor uw vissen.

De belangrijkste voordelen van onze lampen in aquariums zijn:

  • Kleurecht: de kleuren van uw vissen en planten worden op een natuurlijke wijze weergegeven. Zo kunt u volop genieten van de schoonheid van uw dieren.
  • Gezonde algengroei: Het natuurlijke licht bevordert de groei van nuttige algen, terwijl het die van minder welkome organismen remt.
  • Betere voorplanting: Voortplantingskansen groeien door de verhoogde vitaliteit en de betere herkenning van de ingewikkelde kleurpatronen tijdens de hofmakerij.
  • Gebruiksvriendelijk: De lampen van een aquarium zijn soms lastig te vervangen. Omdat onze volspectrumlampen 2 tot 3 keer langer meegaan dan een normale TL-buis, hoeft u ze veel minder vaak te vervangen. Zo houd meer tijd over om van uw aquarium te genieten.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de toepassingen en verdere mogelijkheden van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!