Actueel nieuws

Ateliers en musea

Mico-Light in ateliers en musea


Een kunstobject komt het best tot zijn recht in natuurlijk daglicht. De volspectrumlampen van Mico-Light zijn dan ook onmisbaar in ateliers en musea. Pas dan ziet u de ware kleuren en details.

De belangrijkste voordelen van onze lampen in ateliers en musea zijn:

  • Betere waarneming: Zowel de kunstenaar als bewonderaars zien een natuurgetrouwe weergave van kleuren en meer contrasten en details in het kunstobject.
  • Verhoogd welzijn: Kunstenaars zullen zich prettiger voelen dankzij de volspectrumlampen van Mico-Light. Het licht heeft een rustgevend effect en het bevorderd de creativiteit.
  • Lager ziekteverzuim: Met onze volspectrumlampen zal de vermoeiheid en stress afnemen. Ook worden onder andere slaapstoornissen, hoofdpijn en depressiviteit tegen gegaan. Dit zal uiteraard een gunstig effect hebben op het ziekteverzuim van medewerkers van musea’s en galeriën, die tijdens werktijd doorgaans niet tot nauwelijks in natuurlijk daglicht komen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de toepassingen en verdere mogelijkheden van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!