Actueel nieuws

Drukkerijen en reclamestudio's

Mico-Light in drukkerijen en reclamestudio's


In de grafische sector is daglicht van groot belang. Medewerkers zitten doorgaans veel achter de computer en het helpt om op een betrouwbare manier kleurproeven te kunnen doen. De volspectrumlampen van Mico-Light zijn dan ook een uitkomst!

De belangrijkste voordelen van onze lampen in drukkerijen en reclamebureaus zijn:

  • Betere waarneming: Contrasten, details en kleurverschillen zijn onder onze volspectrumlampen beter te zien dan onder een traditionele TL-buis. Fouten in kleurproeven vallen goed op. Waarnemen en kijken zal ook minder inspannend zijn, omdat de oogtaak ontlast wordt.
  • Betere concentratie: De medewerkers concentreren zich beter, maken minder fouten en zien meer contrasten en details.
  • Lager ziekteverzuim: Met onze volspectrumlampen zal de vermoeiheid en stress afnemen. Ook worden onder andere slaapstoornissen, hoofdpijn en depressiviteit tegen gegaan. Dit zal uiteraard een gunstig effect hebben op het ziekteverzuim en de creativiteit.
  • Hogere kwaliteit: Dankzij het beter kunnen zien van details en de hogere concentratie zal de kwaliteit van het werk toenemen.
  • Hogere productiviteit: Dankzij het beter kunnen zien van details, de hogere concentratie en het lagere ziekteverzuim zal de productiviteit van de medewerkers toenemen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de toepassingen en verdere mogelijkheden van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!