Actueel nieuws

Op de werkplek

Mico-Light op de werkplek


De volspectrumlampen van Mico-Light zijn gewaarde lampen op de werkvloer. Medewerkers hebben veel baat bij de lampen: ten eerste omdat ze hun werkzaamheden beter kunnen uitvoeren en ten tweede omdat onder de medewerkers het aantal lichamelijke klachten (en daardoor het ziekteverzuim) afneemt. Zo draagt Mico-Light wezelijk bij aan een prettige werksfeer.

De belangrijkste voordelen van onze lampen op de werkvloer zijn:

  • Betere waarneming: Contrasten, details en kleuren zijn onder onze volspectrumlampen beter te zien dan onder een traditionele TL-buis. Waarnemen en kijken zal ook minder inspannend zijn, omdat de oogtaak ontlast wordt.
  • Betere concentratie: De medewerkers concentreren zich beter, maken minder fouten en zien meer contrasten en details.
  • Minder oogbelasting: De oogbelasting zal dankzij onze volspectrumlampen een stuk lager zijn. Vooral mensen die dagelijks met een computer werken of andere inspannende oogtaak hebben tijdens het werk profiteren van de lampen van Mico-Light.
  • Lager ziekteverzuim: Met onze volspectrumlampen zal de vermoeiheid en stress afnemen. Ook worden onder andere slaapstoornissen, hoofdpijn en depressiviteit tegen gegaan. Dit zal uiteraard een gunstig effect hebben op het ziekteverzuim.
  • Hogere productiviteit: Dankzij de hogere concentratie en het lagere ziekteverzuim zal de productiviteit toenemen.

Toepassingen bij hobbydieren
Onze volspectrumlampen zijn zeer geschikt voor:

Meer weten?
Wilt u meer weten over de toepassingen en verdere mogelijkheden van onze producten? Gebruik het menu om voorbeelden van Mico-Light op de werkplek te zien. Of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!