Actueel nieuws

Ziekenhuizen

Mico-Light in het ziekenhuis


In een ziekenhuis komt alles samen. Het is een plek waar fouten grote gevolgen kunnen hebben en waar medische specialisten zich dus moeten kunnen concentreren, zorgvuldig moeten zijn en waar een goede waarneming zeer belangrijk is zijn als in de gezondheidszorg.

Aan de andere kant is ook belangrijk dat de patiënt zich prettig voelt. Mico-Light draagt hier aan bij. In ziekenhuizen komen onze volspectrumlampen dan ook volledig tot hun recht. Niet voor niets worden in de VS op dit moment miljoenen volspectrumlampen standaard gebruikt bij zorginstellingen zoals ziekenhuizen. En ook in Europa en de rest van de wereld is de volspectrumlamp aan een opmars bezig.

De belangrijkste voordelen van onze lampen in ziekenhuizen zijn:

  • Betere concentratie: De medewerkers concentreren zich beter, maken minder fouten en zien meer contrasten en details.
  • Betere waarneming: Doktoren, medische specialisten en verplegend personeel zullen dankzij de natuurgetrouwe weergave van kleuren en details bij diagnoses en controles veel baat hebben van onze volspectrumlampen. Zij kunnen zonder gelig licht en zonder vertekeningen betere waarnemingen doen.
  • Verhoogd patiëntenwelzijn: Patiënten zullen zich prettiger voelen dankzij de volspectrumlampen van Mico-Light. Het licht heeft een rustgevend effect en het bevorderd een sneller herstel. Daarom werd het product al in 1983 in de VS officieel als geneesmiddel erkent, omdat het natuurlijk aandoende licht veel klachten bij patiënten oplost.
  • Lager ziekteverzuim: Met onze volspectrumlampen zal de vermoeiheid en stress afnemen. Ook worden onder andere slaapstoornissen, hoofdpijn en depressiviteit tegen gegaan. Dit zal uiteraard een gunstig effect hebben op het ziekteverzuim onder de medewerkers.
  • Hogere productiviteit: Dankzij de hogere concentratie en het lagere ziekteverzuim zal de productiviteit toenemen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de toepassingen en verdere mogelijkheden van onze producten? Gebruik het menu om voorbeelden van Mico-Light op de werkplek te zien. Of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!